Zsírsavmetilészterek képződésének reakciómechanizmus vizsgálata gyors metilezési eljárások gázkromatográfiás célra /
Der Verfasser bestätigte durch Prüfung des Mechanismus der Fettstoffhydrolyse die Richtigkeit der Feststellung von Fortini, Anderson und Braun nach welcher durch Einwirkung von in Methanol gelösten Laugen während der Fettstoffhydrolyse bei niederen Temperaturen als Zwischenprodukt Fettsäuremethylest...
Elmentve itt :
Szerző: | Jáky Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81319 |
Hasonló tételek
-
Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Szerző: Mattyasovszky Pál
Megjelent: (1975) -
Gyümölcspálinkák aromakivonatának gázkromatográfiás vizsgálata nagyobb hőmérsékleten II.
Szerző: Kevei Jánosné
Megjelent: (1972) -
Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1981) -
Szemelvények a zsiradékok papírkromatografiai vizsgálatai köréből
Szerző: Jáky Miklós
Megjelent: (1958) -
Paradicsom és paradicsomkészítmények vízgőzzel illő aromaanyagainak gázkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Petró Ottóné, et al.
Megjelent: (1975)