A kannabidiolsav néhány tulajdonságának vizsgálata élelmiszertartósítási szempontból
Die Verfasser befassten sich in neueren Versuchen mit solchen Eigenschaften der Cannabidiolsäure (CS), welche bei der Konservierung von Fruchtsäften bzw. erfrischenden Getränken auf Fruchtsaftgrundlage — von grundlegender Bedeutung sein können. Vor allem stellten sie-vermittels in Tomatensaft bzw. H...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gál Ilona Emma Vajda Ödön Békés Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81318 |
Hasonló tételek
-
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1970) -
Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1971) -
Termelői borok összetételének és dielektromos tulajdonságának vizsgálata [absztrakt] /
Szerző: Juhász Blanka, et al.
Megjelent: (2023) -
Az 1962/63-as teafőzési szezon néhány tapasztalata
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1963) -
Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1968)