Hurkakészítmények minőségének vizsgálata és kritikai értékelése
Elmentve itt :
Szerző: | Ojtózy Kristófné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81313 |
Hasonló tételek
-
Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1972) -
Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1970) -
Májas készítmények keményítő és glikogén tartalmának meghatározása
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására alkalmas módszerek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
Szerző: Pesti Katalin, et al.
Megjelent: (1974)