Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elmeleti és gyakorlati kérdései II.
Im ersten Teil seiner Abhandlung bespricht der Verfasser ausführlich die theoretischen Grundlagen der organoleptischen Beurteilung von Lebensmitteln. Er befasst sich mit dem Mechanismus des Schmeckens, Riechens usw., weiterhin mit den die Sinneswahrnehmung beeinflussenden Faktoren und deren Wirkung....
Elmentve itt :
Szerző: | Vajda Ödön |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81309 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1977) -
Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1974)