Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései
Elmentve itt :
Szerző: | Vajda Ödön |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81298 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elmeleti és gyakorlati kérdései II.
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1969) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1977) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996)