Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vajda Ödön
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1969
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81298
LEADER 00853nab a2200205 i 4500
001 acta81298
005 20230913131731.0
008 230913s1969 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Vajda Ödön 
245 1 3 |a Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vajda Ödön 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1969 
300 |a 65-79 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81298/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf  |z Dokumentum-elérés