Élőcsíraszám meghatározása 2, 3, 5-trifenil-tetrazólium-klorid (TTC) redukciója alapján tankpezsgőgyártási folyamatnál

Zur mikrobiologischen Kontrolle des Fabrikationsprozesses von Tankschaumwein liefert das auf Anwendung des 2,3,5-Triphenyl-Tetrazolium-Chlorids (TTC) beruhende Verfahren eine einfache, rasche und genaue Methode, vermittels welcher man auf Grund der Dehydrogenase-Enzymaktivität die Zahl der lebenden...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Edelényi Miklós
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1968
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81285

Hasonló tételek