Fehérjék és egyéb nitrogéntartalmú anyagok elektroforézises vizsgálata
In der Einleitung schreibt der Verfasser über die Gewinnung der Eiweissstoffe und Reinigung ihrer Lösungen. Weiterhin beschreibt er die Trennung der Aminosäuren und Peptide mit verschiedenen Methoden der Elektrophorese durch Unter-, Mittel- und Hochspannung ausführlich. Die Trennung der Eiweissstoff...
Elmentve itt :
Szerző: | Varga János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1968
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis - fehérjék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81274 |
Hasonló tételek
-
Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1968) -
Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Konzerválószerek és egyéb antimikróbás anyagok mikrobiológiai kimutatása élelmiszerekben II.
Szerző: Sándi Emil, et al.
Megjelent: (1965) -
Kukorica fehérjék vizsgálata IV. táplálkozástani minőség /
Szerző: Sharobeem Samy Fanous, et al.
Megjelent: (1988) -
Növényi fehérjék frakcionálása
Szerző: Korpáczy István
Megjelent: (1956)