Az élelmiszeripari szabványosítás korszerű elvei és gyakorlata
Elmentve itt :
Szerző: | Miklovicz András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1968
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványosítás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81247 |
Hasonló tételek
-
A mikrobiológiai szabványosítás jelentősége a húskészítmény-konzervek gyártási biztonságának növelésében
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1976) -
Figyelő szabványosítás
Megjelent: (1963) -
Az agrárgazdasági és élelmiszeripari minőségszabályozás aktualitásai
Szerző: Pallóné Kísérdi Imola, et al.
Megjelent: (2012) -
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
Szerző: Farkas Noémi Dóra, et al.
Megjelent: (2021) -
Élelmiszeripari műveletek
Szerző: Rajkó Róbert, et al.