A keményítő szerkezeti változásai hevítés hatására II. a nedvességtartalom szerepe a pirodextrin-képződésben - hevített búzalisztben levő keményítő vizsgálata /

Die in der Stärke befindliche Feuchtigkeit kann als Strukturelement betrachtet werden und spielt als solche eine bedeutende Rolle in der Bildung von Pyrodextrin. Eine Entfernung der Feuchtigkeit selbst unter schonenden Bedingungen erhöhte die Thermolabilität der Stärke. Wurde die Feuchtigkeitsentzie...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dworschák Ernő
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1967
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81204

Hasonló tételek