Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata I. a fermentométer ismertetése /
Der Verfasser beschreibt einen von ihm konstruierten, Fermentometer benannten Apparat, welcher sich zur Prüfung sämtlicher, in der Backindustrie bekannter, mit Gasbildung verbundener Gärungsvorgänge eignet: zur Untersuchung der Treibkraft von Hefe, zur Messung des Praezuckergehaltes und der Gasbildu...
Elmentve itt :
Szerző: | Gasztonyi Kálmán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81203 |
Hasonló tételek
-
Gáztermeléssel járó sütőipari folyamatok vizsgálata II. a fermentométer alkalmazása /
Szerző: Gasztonyi Kálmán
Megjelent: (1967) -
Tapasztalatok sütőipari ellenőrzéseknél
Szerző: Bachler István
Megjelent: (1956) -
Káliumszorbát meghatározása sütőipari készítményekben
Szerző: Pálosiné Szánthó Vilma, et al.
Megjelent: (1978) -
Sütőipari termékek súlyalakulásának vizsgálata matematikai-statisztikai módszerekkel
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1966) -
Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok
Szerző: Véha Antal, et al.