Élelmiszerek hőokozta bomlásának vizsgálata derivatográffal I. fehérje vizsgálatok /
Der Verfasser beschreibt auf Grund seiner mit dem Derivatograph durchgeführten Versuche die durch Hitze hervorgerufenen Veränderungen der Rohstoffe unserer Lebensmittel im Laufe des Bratens und Kochens. In der ersten Mitteilung bespricht er die Veränderungen der Eiweißstoffe. On the basis of invest...
Elmentve itt :
Szerző: | Lóránt Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1967
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81192 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése I. a korszerűsítés főbb feladatai /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1981) -
Rádioaktív sugárzás és élelmiszerek I. rész
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1958) -
Vizsgálatok élelmiszerek 137Cs szennyezésének rutinszerű meghatározására
Szerző: Szentesi György
Megjelent: (1971) -
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel I.
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I.
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1972)