A fővárosi üdítőitalok bakteriológiai vizsgálata
Verfasserin prüfte -die Bakterienzahl und Colizahl einer grossen Anzahl von kohlesäurehaltigen Erfrischungsgetränken in den Jahren 1957- 1965. Im Rahmen der Untersuchungen wurden auch Phasenuntersuchungen durchgeführt, das heisst, es wurde das zur Herstellung der Getränke verwendete Wasser vor und n...
Elmentve itt :
Szerző: | Török Piroska |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81183 |
Hasonló tételek
-
Alkoholmentes üdítőitalok készítése és vizsgálata
Szerző: Szilas Elemérné, et al.
Megjelent: (1959) -
Üdítő italok bakteriológiai vizsgálata
Szerző: Vámos Gyula
Megjelent: (1970) -
A Cola-típusú üdítőitalok mikroflórája
Szerző: Szentpétery Katalin
Megjelent: (1975) -
A fővárosi vízellenőrzés fejlődése
Szerző: Török Piroska
Megjelent: (1964) -
Tonik üdítőitalok kinintartalma gázkromatográfiás meghatározásának tapasztalatai
Szerző: Klatsmányi János, et al.
Megjelent: (1982)