Gabona- és takarmányféleségek fehérjetartalmának vizsgálatáról
In der Bierbrauerei wird zur Bestimmung des Eiweissgehaltes von Gerste Malz und Weizen der Prometer benützt. Das Prinzip des Verfahrens bestellt darin, dass die Mahlprodukte der genannten Kornarten aus Farblösungen — ihrem Eiweissgehalt proportionale-Mengen binden. Die Verfasser ersetzten die ursprü...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szeverényi Etel Házkötő Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81168 |
Hasonló tételek
-
A szója keserűtlenítésének vizsgálatáról
Szerző: Varga Károly
Megjelent: (1962) -
Új módszer húskészítmények fehérjetartalmának meghatározására
Szerző: Kovácsné Márton Piroska
Megjelent: (1966) -
Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1970) -
Konzervipari termékek fehérjetartalmának spektrofotometriás mérése cirkóniumtartalmú roncsolmányból
Szerző: Cseh Éva, et al.
Megjelent: (1981) -
Sajt fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban
Szerző: Gábor Miklósné
Megjelent: (1978)