Tapasztalatok élelmi anyagok aminosavainak papírkromatográfiás meghatározásánál
Der Verfasser gibt auf Grund der Untersuchung zalhreicher Eiweissstoffe und freier Aminosäuren in Nahrungsmitteln praktische Hinweise für die papierchromatographische quantitative Bestimmung der Aminosäuren und teilt Verfahren mit, welche sich zur Ausschaltung der die Chromatographie und die Analyse...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81164 |
Hasonló tételek
-
Közfogyasztású élelmi anyagok fluortartalma a Román Népköztársaság egyes vidékein
Szerző: Szabóné Selényi Zsuzsa, et al.
Megjelent: (1965) -
Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970) -
Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata II. a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása tiohidantoinos eljárással /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970) -
Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata III. a gliadin C-terminális aminosavainak meghatározása karboxipeptidázos eljárással /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970) -
Növényi eredetű élelmi anyagok és élelmiszerek nyers rost és diétás rost tartalmának összehasonlító vizsgálata II.
Szerző: Horváthné Mosonyi Magda, et al.
Megjelent: (1981)