Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXV. élelmi anyagaink kálium, nátrium, kalcium és magnéziumtartalma II. /
Die Verfasser teilen — als Fortsetzung ihres früheren Berichtes — weitere Angaben über den Kalium-, Natrium-, Calcium- und Magnesiumgehalt der in der ungarischen Volksernährung eine grössere Rolle spielenden Lebensmittel mit. Ihre Versuche bezogen sich auf Fleischwaren, Milchprodukte, Gemüsesorten,...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Dworschák Ernő Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81147 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XX. élelmi anyagaink kálium-, nátrium-, kálcium- és magnéziumtartalmának meghatározása lángspektrofotométerrel /
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVIII. zöldség- és /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965)