Élelmiszerek konyhasótartalmának merkurimetriás meghatározásáról
Die Verfasser machen - nach einer kurzen Übersicht der Fachliteraturauf die Vorteile, Einfachheit und auch auf dem Gebiete der Lebensmittelanalytik zuverlässige Verwendbarkeit der merkurimetrischen Kochsalzbestimmung aufmerksam. Die Richtigkeit ihrer Ergebnisse beweisen sie vermittels Modellversuche...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bátyai Jenő Sarudi Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1966
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81137 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek kloridtartalmának merkurimetriás meghatározása potenciometriás végpontméréssel
Szerző: Dömsödi Ferenc, et al.
Megjelent: (1973) -
Tejtermékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1967) -
Gyümölcspálinkák cianidtartalmának közvetlen merkurimetriás meghatározása
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1968) -
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1970) -
Dohánygyártmányok nedvességtartalmának meghatározásáról
Szerző: Szarvas Tibor, et al.
Megjelent: (1977)