Adatok a csokoládégyártás reológiájához I. kakaóvaj és kakaómassza reológiája /
Zur Theologischen Prüfung des Kakaofettes und des Kakaoteiges ist der Rheoviskosimeter nach Höppler sehr geeignet. Das Kakaofett verhält sich bei einer Temperatur über 38 C° als newton’sche Flüssigkeit, unterhalb 36° C Temperatur ändert sich der Charakter der Fliesskurve infolge eintretender Kristal...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Varga János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81109 |
Hasonló tételek
-
Adatok a csokoládégyártás reológiai problémáihoz II.
Szerző: Varga János
Megjelent: (1966) -
Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata I. bevezetés, elméleti megfontolások, vizsgálati módszerek /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1963) -
A nagyfrekvenciás titrálás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeranalitikában I.
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1960) -
A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1965)