Adatok a csokoládégyártás reológiájához I. kakaóvaj és kakaómassza reológiája /

Zur Theologischen Prüfung des Kakaofettes und des Kakaoteiges ist der Rheoviskosimeter nach Höppler sehr geeignet. Das Kakaofett verhält sich bei einer Temperatur über 38 C° als newton’sche Flüssigkeit, unterhalb 36° C Temperatur ändert sich der Charakter der Fliesskurve infolge eintretender Kristal...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Varga János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1965
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81109

Hasonló tételek