Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok
Einganges werden die wichtigsten Eigenschaften von Methylbromid als Begasungsmittel, angeführt. Auf Grund der bearbeiteten Literatur werden die Gesichtspunkte der ernährungshygienischen Beurteilung freier und gebundener Methylbromidrückstände besprochen, unter Angabe der in verschiedenen Arten von L...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Cieleszky Vilmos Soós Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81097 |
Hasonló tételek
-
Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok II. metilbromidos borsó-gázosítási kísérletek műanyagponyva alatt /
Szerző: Tuli György, et al.
Megjelent: (1965) -
Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok III. a szabad és kötött metilbromid egymás melletti meghatározása /
Szerző: Soós Katalin, et al.
Megjelent: (1965) -
Pajzstetűvel fertőzött almatermés ciánhidrogénes kezelésével kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok
Szerző: Cieleszky Vilmos, et al.
Megjelent: (1959) -
A gyomirtó és növekedésszabályozó szerek felhasználásával kapcsolatos élelmezésegészségügyi problémák I. a problémakör általános ismertetése /
Szerző: Koudela Sztaniszlav, et al.
Megjelent: (1972) -
Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése
Szerző: Soós Katalin, et al.
Megjelent: (1967)