Az analitika jövője élelmiszerek vizsgálatában és értékelésében
Im Laufe der letzten Jahrzehnte hat sich die Lebensmittelchemie mehr und mehr zu einer Disziplin der angewandten Biochemie entwickelt. Untersuchung und Beurteilung der Lebensmittel erfolgten bisher meist gemäss den lebensmittelrechtlichen Anweisungen. Der neuen Arbeitsrichtung gemäss liegt jetzt auc...
Elmentve itt :
Szerző: | Täufel Kurt |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81079 |
Hasonló tételek
-
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai /
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1993) -
Funkcionális élelmiszerek
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (2019) -
Élelmiszerek biofeldolgozása
Szerző: Wright Simon
Megjelent: (1999) -
Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1968) -
Élelmiszerek konyhasótartalmának merkurimetriás meghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1966)