Szójakészítménnyel gyártott húsipari termékek szójatartalmának meghatározása
A quick method suitable also for routine analytical purposes is presented by the author for the determination of the soybean content in products of the meat industry. The determination is based upon the volumetric determination of the hemicellulose content of the soybean amount added to the product....
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Edith |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1984
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
30 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81019 |
Hasonló tételek
-
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976) -
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1970) -
A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben
Szerző: Selmeci György
Megjelent: (1973) -
A nitrát-ion direkt meghatározása húsipari termékekből
Szerző: Selmeci György, et al.
Megjelent: (1975) -
Borászati termékek kénessavtartalmának meghatározása
Szerző: Siska Elemér
Megjelent: (1977)