Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata II. Turbidimetrias zsír- meghatározás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben /

Die Ergebnisse einer mehrjährigen Forschungarbeit über die auf Turbidimetrie begründeten Schnellverfahren zur Bestimmung des Fettgehaltes werden zusammengefasst. Durch eine entsprechende Modifizierung des ursprünglich zur Milch entwickelten Verfahrens, welches auf eine Fällung des Milchfettes unter...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Békés Ferenc
Zsigmond Attila
Smied István
Merész Péter
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1982
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 28 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80942

Hasonló tételek