Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata II. Turbidimetrias zsír- meghatározás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben /
Die Ergebnisse einer mehrjährigen Forschungarbeit über die auf Turbidimetrie begründeten Schnellverfahren zur Bestimmung des Fettgehaltes werden zusammengefasst. Durch eine entsprechende Modifizierung des ursprünglich zur Milch entwickelten Verfahrens, welches auf eine Fällung des Milchfettes unter...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Békés Ferenc Zsigmond Attila Smied István Merész Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1982
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
28 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80942 |
Hasonló tételek
-
Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1981) -
Élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló egyszerű módszer
Szerző: Lindner Elek
Megjelent: (1959) -
Gyors módszer élelmiszerek nitráttartalmának meghatározására a módszer interlaboratóriumi kipróbálása /
Szerző: Uresch Ferenc, et al.
Megjelent: (1986) -
Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására
Szerző: Beke György
Megjelent: (1961) -
Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok cisztintartalmának meghatározására ioncserés oszlopkromatográfiával
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1982)