Az aminosav-analízis hibaforrásainak vizsgálata I. az analízisfolyamat hibái /
In diesem erstem Teil einer Abhandlungsreihe wurden die wichtigsten Fehlerquellen der automatischen Aminosäureanalyse, als eines der wichtigsten Verfahren der instrumentalen Bestimmungen der Zusammensetzung in der Biochemie und in der Lebensmittelanalyse zusammengefasst. Die Phänomene und Probleme,...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Zsigmond Attila Békés Ferenc Ungár Erika |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1982
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
28 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80930 |
Hasonló tételek
-
Aminosav papiroskromatogrammok mennyiségi értékelése polarográffal I-IV.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1957) -
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma I. az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása az 1-/9-fluorenil/etil-kloroformáttal történő származékképzés után fordított fázisú folyadékkromatográfiával /
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1993) -
Virágporok és mézek aminosav-összetételének vizsgálata
Szerző: Végh Rita, et al.
Megjelent: (2019) -
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. az enzimes analízis elméleti alapjai /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1978) -
Aminosav-származékok keletkezése az élelmiszerfehérjék lúgos kezelése során
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1978)