Some physical treatments on wheat bran for producing dietary fiber
A búzakorpa rostforrásként való felhasználása az emberi táplálkozásba látozott, a nagy fitintartalom (3,5-4% ) miatt. Szerzők vizsgálták egyrészt, pák fitintartalmát, másrészt tanulmányozták a fitintartalom csökkentés lehetőségeit fitáz enzim segítségével. A fitátok teljes lebontását búzakorpa s pen...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Tabekhia M. M. El-Kady Samir Ammar K. A. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80923 |
Hasonló tételek
-
Total dietary fiber and mineral content in some selected mushroom varieties grown in Sri Lanka
Szerző: Wickramasinghe M. A., et al.
Megjelent: (2022) -
Effect of heat treatment on commercial grape seed oil
Szerző: El-Kady Samir, et al.
Megjelent: (1981) -
Experiences of testing dietary supplements
Szerző: Horváthné Soós Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter
Szerző: Visy Anna, et al.
Megjelent: (2018) -
Presenting the checks of dietary supplements by NFCSO
Szerző: Szilvássy Blanka Daniella
Megjelent: (2019)