Some physical treatments on wheat bran for producing dietary fiber

A búzakorpa rostforrásként való felhasználása az emberi táplálkozásba látozott, a nagy fitintartalom (3,5-4% ) miatt. Szerzők vizsgálták egyrészt, pák fitintartalmát, másrészt tanulmányozták a fitintartalom csökkentés lehetőségeit fitáz enzim segítségével. A fitátok teljes lebontását búzakorpa s pen...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Tabekhia M. M.
El-Kady Samir
Ammar K. A.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80923

Hasonló tételek