A húsipari termékek higiéniai "minőségével" kapcsolatos fővárosi tapasztalatok az ötödik ötéves terv időszakában
Ein Bericht wird über die Ergebnisse der Laboratoriumsuntersuchungen jener Muster vorgelegt, die während der Kontrolltätigkeit des Lebensmittelhygienischen Inspektorats der Tierhygienischen Station der Hauptstadt Budapest von den Endprodukten der Fleischindustre als Stichproben oder als Partiequalif...
Elmentve itt :
Szerző: | Szakál Sándor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80896 |
Hasonló tételek
-
A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában
Szerző: Berezvai Ferenc, et al.
Megjelent: (1976) -
Húsipari termékek merkurimetriás kloridmeghatározásáról
Szerző: Bátyai Jenő, et al.
Megjelent: (1970) -
Fűszerek és élvezeti szerek minőségével kapcsolatos vizsgálatok 1971-ben
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1972) -
A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben
Szerző: Selmeci György
Megjelent: (1973) -
Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1976)