Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata
Auf Grund der in der Literatur beschriebenen Erfahrungen und zum Tei unserer eigenen Untersuchungen konnte festgestellt werden, dass vom Sandpunkt einer raschen Durchführung zunächst die turbidimetrischen, die auf Messung der Dichte beruhenden, die butyrometrischen, die refraktometrischen und einige...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Merész Péter Békés Ferenc Smied István Zsigmond Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80893 |
Hasonló tételek
-
Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata II. Turbidimetrias zsír- meghatározás alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata tejipari termékekben /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1982) -
Élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló egyszerű módszer
Szerző: Lindner Elek
Megjelent: (1959) -
Gyors módszer élelmiszerek nitráttartalmának meghatározására a módszer interlaboratóriumi kipróbálása /
Szerző: Uresch Ferenc, et al.
Megjelent: (1986) -
Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására
Szerző: Beke György
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal I.
Szerző: Sándor Zoltánné
Megjelent: (1959)