Egyes élelmiszerek zsírtartalmának meghatározására szolgáló gyors eljárások vizsgálata

Auf Grund der in der Literatur beschriebenen Erfahrungen und zum Tei unserer eigenen Untersuchungen konnte festgestellt werden, dass vom Sandpunkt einer raschen Durchführung zunächst die turbidimetrischen, die auf Messung der Dichte beruhenden, die butyrometrischen, die refraktometrischen und einige...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Merész Péter
Békés Ferenc
Smied István
Zsigmond Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80893

Hasonló tételek