Egyes élelmiszeripari nyersanyagok bórtartalmának meghatározása prompt neutronaktivációval
Eine Übersicht wird gegeben über die in der Literatur beschriebenen gelelektrophoretischen Methoden der Lebensmittelanalytik. Die Ergebnisse einer mit Mitarbeitern durchgeführten vergleichenden Untersuchung der Bestimmung des nicht von Fleisch stammenden Proteingehaltes von Fleischprodukten werden d...
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó S. András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80869 |
Hasonló tételek
-
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1976) -
Bogyós és más gyümölcs nyersanyagok hamisításáról
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó kutatások feladatai és az utóbbi évek jelentősebb eredményei Magyarországon
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1974)