Tartósított zöldségfélék nitráttartalma
Die Ergebnisse von eigener Untersuchungen über die Bestimmung des Nitratgehaltes von im kommerziellen Verkehr erhältlichen schnellgefrorenen bzw. durch Hitzebehandlung konservierten Gemüsen werden zusammengefasst. Die Bestimmung wurde durch Photometrie mit dem Diphenylverfahren durchgeführt. Die Erg...
Saved in:
Main Author: | Kádas Lajos |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Series: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 4-5 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80857 |
Similar Items
-
Hazai zöldségfélék nitráttartalma
by: Kádas Lajos
Published: (1976) -
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
by: Jeney Endre, et al.
Published: (1969) -
Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira
by: W. Jurics Éva, et al.
Published: (1971) -
Módosított eljárás tartósított élelmiszerek homoktartalmának gyors meghatározására
by: Beke György
Published: (1961) -
Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát és nitrit tartalmának vizsgálata
by: Domoki János, et al.
Published: (1976)