Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai II. a paraj színváltozása tárolás során /
Die Farbenänderung des Spinats wurde während einer kurzen Lagerungszeit untersucht. Die Farbbestimmungen wurden mittels eines Tristimulus-Farbmessungsinstrument Momcolor Typs durchgeführt. Die Spinatmuster wurden drei Tage lang bei Zimmertemperatur (20°C) bzw. in einem Kühlschrank (bei 6 °C) gelager...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kádas Lajos Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1980
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
26 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - zöldségfélék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80841 |
Hasonló tételek
-
Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai I. a paraj fehérje típusú anyagainak változása /
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1977) -
Narancs- és sárgabaracklé egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a tárolás során
Szerző: Ammar Kamal, et al.
Megjelent: (1976) -
Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. Karotinoidok változása tárolás folyamán /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1969) -
A pillanat sterilezett tej fehérjéinek változása tárolás során
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979)