Az élelmiszerek előállításának élelmezésegészségügyi szabályzata
Elmentve itt :
Szerző: | Ivanovics Magdolna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1979
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
25 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80827 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszer-alapanyagok és élelmiszerek előállításának szabályozása
Szerző: Pásztohy András
Megjelent: (2006) -
Antibiotikumok élelmezésegészségügyi megítélése a tejvizsgálatban
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1970) -
Metilbromidos terménygázosítással kapcsolatos élelmezésegészségügyi vizsgálatok
Szerző: Cieleszky Vilmos, et al.
Megjelent: (1965) -
Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése
Szerző: Soós Katalin, et al.
Megjelent: (1967) -
Az aerob bacillus-spórák csírázóképességének vizsgálata élelmezésegészségügyi szempontból
Szerző: Polónyi Pál, et al.
Megjelent: (1955)