A búza amiláz-aktivitásának mérése színezett keményítő származékkal

Zur Bestimmung der spezifischen Amylase-Aktivität von Weizenvarietäten und ihren Mahlprodukten wurde eine empfindliche Messmethode entwickelt, wobei Phadebas Amylase Test Tabletten als Substrat dienen. Das Gesamtvolum des Reaktionsgemisches beträgt 10 cm3 einschliesslich 1 cm3 Enzymextrakt. Die Konz...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Párkányné Gyárfás Anna
Vámosné Vigyázó Lilly
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1979
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 25 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80799

Hasonló tételek