Tiokarbamát herbicidmaradványok meghatározása növényi eredetű élelmiszerekben

Die Mustervorbereitungsmethoden bei der Rückstandsbestimmung von Herbiziden vom Thiocarbamat-Typ in Lebensmitteln wurden untersucht. Zum Nachweis der Thiocarbamat-Verunreinigung (EPTC, Butylat) bzw. zu ihrer quantitativen Bestimmung in Lebensmittelmustern unterschiedlichen Ursprungs wurden die Farbr...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Fodorné Csorba Katalin
Kőmíves Tamás
Márton Attila Ferenc
Dutka Ferenc
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1978
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 24 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80791

Hasonló tételek