Tiokarbamát herbicidmaradványok meghatározása növényi eredetű élelmiszerekben
Die Mustervorbereitungsmethoden bei der Rückstandsbestimmung von Herbiziden vom Thiocarbamat-Typ in Lebensmitteln wurden untersucht. Zum Nachweis der Thiocarbamat-Verunreinigung (EPTC, Butylat) bzw. zu ihrer quantitativen Bestimmung in Lebensmittelmustern unterschiedlichen Ursprungs wurden die Farbr...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fodorné Csorba Katalin Kőmíves Tamás Márton Attila Ferenc Dutka Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1978
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
24 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80791 |
Hasonló tételek
-
Tiokarbamát-maradványok gáz - folyadék kromatográfiás meghatározása
Szerző: Enkler Zsigmond, et al.
Megjelent: (1983) -
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása természetes szinezékanyagokban gazdag élelmiszerekben
Szerző: Kőmíves Tamás, et al.
Megjelent: (1978) -
Beszámoló a "peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben" c. szimpóziumról
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1977) -
Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1958) -
Arzén-meghatározás állati eredetű élelmiszerekben spektrofotometriás módszerrel
Szerző: Vidáné Poroszlay Borbála, et al.
Megjelent: (1988)