Gépesíthető és műszeresíthető, gyors, objektív eljárások kidolgozása élelmiszerek (nyersanyagok, félkész- és késztermékek) minősítésére
Elmentve itt :
Szerző: | Kismarton Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1978
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
24 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80781 |
Hasonló tételek
-
Csokoládégyári nyersanyagok, félkész- és késztermékek peszticid-maradvány-, nehézfém és mikotoxin tartalmának vizsgálata
Szerző: Tatár Albert, et al.
Megjelent: (1983) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére irányuló hazai kutatások eredményei 1975-76-ban
Szerző: Kismarton Károly, et al.
Megjelent: (1976) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások újabb eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
A mezőgazdasági eredetű élelmiszeripari nyersanyagok objektív minősítésére vonatkozó hazai kutatások 1974. évi eredményei
Szerző: Szilágyi József, et al.
Megjelent: (1975) -
Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962)