Tej előkészítése poliakrilamid-gél elektroforézises vizsgálatokhoz
Elmentve itt :
Szerzők: |
Van Minh Pham Kádas Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1978
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
24 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis - fehérjék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80772 |
Hasonló tételek
-
Poliakrilamid gél-elektroforézis alkalmazása búzaliszt összetettfehérje-frakciójának elválasztására
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1974) -
A hőkezelés hatása a tej fehérjéire
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1968) -
A pillanat sterilezett tej fehérjéinek változása tárolás során
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Fehérjék és egyéb nitrogéntartalmú anyagok elektroforézises vizsgálata
Szerző: Varga János
Megjelent: (1968)