A tej lúgos foszfatáz próbáinak összehasonlítása a színmérés tükrében II.
Als Fortsetzung früherer Untersuchungen wurden die optimalen Umstände der alkalischen Phosphatasereaktion weiter studiert. Zur Feststellung der Farbe ein Tristimulus-Colorimeter vom MOM-COLOR-S-Typ verwendet, die Auswahl der best geeigneten Variante der Probe, des zur Untersuchung angewendeten Puffe...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Wagner Attila Horváth Lóránd Kiss Tibor Gyetvai Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1978
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
24 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80766 |
Hasonló tételek
-
Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1976) -
Izolált enzimmel végrehajtott lúgos foszfatáz próba és létjogosultsága IV.
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1980) -
Az o-krezolftaleinfoszfáttal végrehajtott lúgos foszfatáz próba a FIL-IDF 63 1971 tükrében III. /
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1980) -
Színmérés, színkülönbség-meghatározás problémái gyorsfagyasztott parajkrémnél
Szerző: Somogyi Valéria, et al.
Megjelent: (1981) -
A tej- és juhtej termékek pasztőrözött eredetének vizsgálata
Szerző: Wagner Attila
Megjelent: (1973)