Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai I. a paraj fehérje típusú anyagainak változása /
Die im Gehalt an Protein und freien Aminosäuren des Spinats während einer kurzen Lagerung stattfinden Änderungen wurden untersucht. Die Ergebnisse weisen darauf hin, dass zwischen der Verminderung der Menge des löslichen Proteins und der Erhöhung der Menge der freien Aminosäuren ein enger Zusammenha...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kádas Lajos Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - zöldségfélék |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80741 |
Hasonló tételek
-
Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai II. a paraj színváltozása tárolás során /
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1980) -
Narancs- és sárgabaracklé egyes fizikai és kémiai tulajdonságainak változása a tárolás során
Szerző: Ammar Kamal, et al.
Megjelent: (1976) -
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979) -
Fajsúly szerint elválasztott búzaliszt frakciók egyes fizikai és kémiai sajátságainak vizsgálata
Szerző: Rékasi Tibor
Megjelent: (1970) -
Különböző érettségi fokú szamóca és kajszibarack néhány fizikai és kémiai jellemzője
Szerző: Ammar Kamal, et al.
Megjelent: (1974)