Beszámoló a "peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben" c. szimpóziumról
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kismarton Károly Dutka Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - konferencia - beszámoló, Élelmiszerkémia - módszer - konferencia - beszámoló |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80739 |
Hasonló tételek
-
Beszámoló a II. Peszticidmaradványok meghatározása élelmiszerekben című szimpóziumról Budapest, 1980. december 9. /
Szerző: Draskovics Imelda
Megjelent: (1981) -
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása természetes szinezékanyagokban gazdag élelmiszerekben
Szerző: Kőmíves Tamás, et al.
Megjelent: (1978) -
Organofoszfát peszticidmaradványok meghatározása liofilezett almában
Szerző: Katona Ábrisné, et al.
Megjelent: (1977) -
Beszámoló a III. Élelmiszeranalitikai módszertani szimpóziumról élelmiszerek reológiai vizsgálata /
Szerző: Major József
Megjelent: (1975) -
Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
Szerző: Spanyár Pál
Megjelent: (1958)