Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Elmentve itt :
Szerzők: |
Ravasz László Móritz Pálné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80735 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. érzékszervi bírálók képességvizsgálata /
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1992) -
Keverékzsiradékok minősítési problémái
Szerző: Monori Sándor, et al.
Megjelent: (1964) -
Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1974) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése VII. élelmiszerek preferenciája és tápértéke közötti kapcsolat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1996)