Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Molnár Pál
Falusi Zsuzsa
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80734
LEADER 00896nab a2200217 i 4500
001 acta80734
005 20230828121511.0
008 230828s1977 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Molnár Pál 
245 1 0 |a Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Molnár Pál 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1977 
300 |a 150-162 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 23 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi 
700 0 1 |a Falusi Zsuzsa  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80734/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_150-162.pdf  |z Dokumentum-elérés