Gyors módszer antioxidánsok hatékonyságának mérésére
The method for the measurement of the effectiveness of antioxidants developed by Cort and based on the determination of oxygen consumed in a peroxidase reaction catalysed by hemoglobin was carried out by the authors with the use of an equipment which measured the amount of dissolved oxygen. On apply...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Örsi Ferenc Hrubiné Hollós Katalin |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80725 |
Hasonló tételek
-
Műszeres módszer maceráz-aktivitás mérésére
Szerző: Zetelakiné Horváth Kornélia
Megjelent: (1978) -
Módszer paradicsomsűrítmények konzisztenciájának és kiadósságának mérésére
Szerző: Vas Károly, et al.
Megjelent: (1958) -
EMQ és BHT antioxidánsok meghatározása intenzív folyadékkromatográfiával
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1985) -
Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel
Szerző: Laczkó Lászlóné
Megjelent: (1958) -
Gyors módszer széndioxid tartalom meghatározására
Szerző: Kristóf Árpád
Megjelent: (1971)