Texture investigation of tomatoes and potatoes
Az élelmiszerek Teológiai tulajdonságainak objektív mérésére jól felhasználható az „INSTRO N ” készülék a Szczesniak-féle „TE XTU R O M É TE R ”, valam int a csehszlovák „M ULTITEST I.” műszer. A vizsgált 25 féle paradicsomfajta szilárdságában jelentős eltérések tapasztalhatók. A mért adatok elősegí...
Elmentve itt :
Szerző: | Celba Jiri |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1977
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
23 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer - paradicsom, Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer - burgonya |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80711 |
Hasonló tételek
-
CHIO CHIPS termékek vizsgálata = Investigation of potato chio chips products
Szerző: Tolnay Pál, et al.
Megjelent: (2013) -
Textural investigation of a protein rich jelly sweet [abstract] /
Szerző: Varga-Tóth Adrienn, et al.
Megjelent: (2023) -
Some methodological aspects of sensory measurement of textural characteristics
Szerző: Barylko-Pikielna Nina
Megjelent: (1976) -
Osmotic treatment of orange and pink sweet potato-mass transfer rate and efficiency
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2024) -
Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts
Szerző: Hidas Karina Ilona, et al.
Megjelent: (2019)