Texture investigation of tomatoes and potatoes

Az élelmiszerek Teológiai tulajdonságainak objektív mérésére jól felhasználható az „INSTRO N ” készülék a Szczesniak-féle „TE XTU R O M É TE R ”, valam int a csehszlovák „M ULTITEST I.” műszer. A vizsgált 25 féle paradicsomfajta szilárdságában jelentős eltérések tapasztalhatók. A mért adatok elősegí...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Celba Jiri
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1977
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 23 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer - paradicsom, Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer - burgonya
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80711

Hasonló tételek