Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát és nitrit tartalmának vizsgálata
Der N itrat- und Nitritgehalt von aus der kommerziellen Verkehr in Ungarn stammenden frischen Gemüsesorten (Spinat, Salat, Karotte und Rettich) wurde bestimmt. Die Bestimmungen wurden in den wässerigen Extrakten der zerkleinerten Muster nach entsprechender Reinigung - im Fall der Nitratbestimmungen...
Saved in:
Main Authors: |
Domoki János Sohár Judit |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Series: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80698 |
Similar Items
-
Polarográfiás eljárás páclevek nitrit és nitrát tartalmának meghatározására
by: Spanyár Pál, et al.
Published: (1956) -
Nitrate and nitrite contents in Cuban beer
by: Roché Miguel O. Garcia, et al.
Published: (1981) -
Nitrát- és nitrit-vegyületek jelentősége az élelmiszerekben = Nitrate and nitrite compounds in several food products
by: Szigeti Tamás János
Published: (2010) -
Hazai zöldségfélék nitráttartalma
by: Kádas Lajos
Published: (1976) -
Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben
Published: (1991)