Borok szorbinsav tartalmának meghatározása
Die in der Weinkunde üblichen spektrophotometrischen Methoden, die Rebeleinsche Methode und die gaschromatographischen Methoden wurden untersucht bzw. ihre Anwendungsgebiete und verschiedene Methoden zur Beseitigung der störenden Substanzen beschrieben. Die letztgenannten zwei Methoden sind zur Best...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Eördög László Jeszenszky Zoltánné Mattyasovszky Pál Szalka Péter |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80677 |
Hasonló tételek
-
Borok redukálócukor-tartalmának meghatározása káliumferricianidos módszerrel
Szerző: Kállay Miklós
Megjelent: (1976) -
Mustok és borok nitráttartalmának fotometriás meghatározása
Szerző: Simkó Nándorné, et al.
Megjelent: (1970) -
Benzoesav és szorbinsav egymás melletti meghatározása nagynyomású folyadékkromatográffal
Szerző: Nagy Erzsébet, et al.
Megjelent: (1993) -
Benzoesav és szorbinsav egymás melletti meghatározása UV-fotometriás módszerrel
Szerző: Kreutz Attiláné, et al.
Megjelent: (1991) -
A szorbinsav felhasználása konzerválószerként
Szerző: Nagy Ferenc
Megjelent: (1958)