Mustok és borok hamisításának kimutatása
Die beim Verfälschung der Weine durch Zugabe von Zucker und Wasser stattfindenden Änderungen der Zusammensetzung (der sensorischen und chemischen Eigenschaften) wurden ausführlich untersucht. Eine „Verfälschungsreihe“ wurde aus von der Fechsung i.J. 1972 stammenden Mosten von vier Weintraubensorten...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Schuman Róbert Mánfai György Kacskovics Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerellenőrzés - bor, Élelmiszervizsgálat - bor |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80671 |
Hasonló tételek
-
Mustok és borok nitráttartalmának fotometriás meghatározása
Szerző: Simkó Nándorné, et al.
Megjelent: (1970) -
A tehéntej hamisításának (vizezésének) vizsgálata
Szerző: Csák Alán, et al.
Megjelent: (1976) -
A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1960) -
Néhány élelmiszer radioaktiv szennyezettségének alakulása Pécs körzetében 1963 és 1973 között
Szerző: Schuman Róbert, et al.
Megjelent: (1975) -
Borok szorbinsav tartalmának meghatározása
Szerző: Eördög László, et al.
Megjelent: (1976)