Gáz-folyadékkromatográfiás vanillintartalom meghatározás
Eine Methode wurde zur Bestimmung des Vanillingehaltes mittels GasFlüssigkeits-Chromatographie entwickelt, und die Bedingungen der Durchführung dieser Bestimmung werden beschrieben. Nach einer Extraktion mit einem 1:1 Gemisch von Diäthyläther und Äthanol wird eine Menge von 1—3 Mikroliter des Extrak...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Répási Gábor Csontos Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Gázkromatográfia, Folyadékkromatográfia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80670 |
Hasonló tételek
-
Azulén meghatározás kozmetikai készítményekben
Szerző: Lóránt Béla, et al.
Megjelent: (1965) -
Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása
Szerző: Korány Kornél, et al.
Megjelent: (1985) -
Kinin folyadékkromatográfiás meghatározása üdítőitalokból
Szerző: Csiba András, et al.
Megjelent: (1994) -
Nagynyomású folyadékkromatográfia néhány szempont az élelmiszeranalitikai alkalmazáshoz /
Szerző: Engelhardt H.
Megjelent: (1990) -
Keményítőtartalom meghatározás hamisított paprikában
Szerző: Varga István
Megjelent: (1957)