A burgonya klórprofám (CIPC) hatóanyagú csírázásgátló szerekkel történő kezelésének élelmezés-egészségügyi problémái
Die Änderungen des rückständigen Gehalts an keimungshemmendem Mittel wurden in mit Chlorprophan (CIPC) enthaltenden Präparaten behandelten Kartoffelmustern untersucht. Es wurde dabei festgestellt, dass in den mit 8 bzw. 10 mg/kg CIPC Aktivsubstanz behandelten Kartoffeln die rückständige C IP C - - M...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Soós Katalin Erdélyi László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80654 |
Hasonló tételek
-
A FAO/WHO közös élelmezés-szabványosítási programja
Szerző: Szilágyi József
Megjelent: (1969) -
25 éves az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI)
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1975) -
Tetrametil - tiuram - diszulfid hatóanyagú csávázószerek maradékának szemikvantitatív meghatározása vékonyréteg kromatográfiás módszerrel
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1968) -
Élelmezés-egészségügyi ellenőrzésen
Szerző: Pálfy Katalin
Megjelent: (1980) -
Ionizáló sugárzással csírázásgátolt burgonya szolaninképződése I.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1971)