Főzés hatása a zöld, hüvelyes- és szárított szemes tehénborsó fehérjéire és nélkülözhetetlen aminosavaira
Investigations were carried out to establish the qualitative and quantitative differences in the composition of proteins and essential aminoacids of green peas in pods and of dried husked cowpeas. On studying the alterations occurring on the effect of boiling in hot water the following observations...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hussein M. A. Noaman M. A. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80651 |
Hasonló tételek
-
A hőkezelés hatása a tej fehérjéire
Szerző: Van Minh Pham, et al.
Megjelent: (1978) -
Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1963) -
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata = Comparative sensory analysis of dried apple
Szerző: Antal Tamás, et al.
Megjelent: (2013) -
Az MSZ 3726/1-76 "Tejpor (porlasztva szárított) - Minőségi követelmények" szabvány felülvizsgálatának előkészítése
Szerző: Uzonyi Györgyné, et al.
Megjelent: (1986)