Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribiszkefajtáknál

Die Arbeiten umfassen Studien über den Gehalt an Zucker, Säuren, Vitamin C, und Farbstoffen der Früchte und der Blätter der Johannisbeervarientäten und über ihren Nachweis und Bestimmung während einer dreijähringen Versuchsperiode. Zweck der Studien war die Feststellung jenes optimalen Zeitpunktes,...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dankanits Erzsébet
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1976
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 22 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80650

Hasonló tételek