Redukáló cukrok, szerves savak és színezékek tanulmányozása egyes ribiszkefajtáknál
Die Arbeiten umfassen Studien über den Gehalt an Zucker, Säuren, Vitamin C, und Farbstoffen der Früchte und der Blätter der Johannisbeervarientäten und über ihren Nachweis und Bestimmung während einer dreijähringen Versuchsperiode. Zweck der Studien war die Feststellung jenes optimalen Zeitpunktes,...
Elmentve itt :
Szerző: | Dankanits Erzsébet |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1976
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
22 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80650 |
Hasonló tételek
-
Szintetikus szerves élelmiszer-színezékek vékonyrétegkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Rőmer Károly, et al.
Megjelent: (1972) -
Cukrok analitikája
Szerző: Ravasz László
Megjelent: (1959) -
Az ékcsík módszer alkalmazása a cukrok papír- és vékonyréteg kromatográfiájában
Szerző: Jákó Nóra
Megjelent: (1967) -
Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltóz-glükoz arányra I.
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1956) -
Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltoz-glükoz arányra II.
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1957)