Changes in the lipids of frozen chickens
A szerzők fagyasztott, egyes mintáknál előzetesen hőkezelt egyiptomi -csirke zsír- és bőrszövetének összes zsírtartalmát, peroxid-számát, thiobarbitursav-számát és szabad zsírsavtartalmát vizsgálták. A fagyasztást — 20 °C-on végezték, a fagyasztott mintákat — 4 °C-on tárolták. Megállapították, hogy...
Elmentve itt :
Szerzők: |
El-Warraki A. G. Abdel Aziz M. A. Goma M. A. El-Zifzaf S. Y. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80635 |
Hasonló tételek
-
Sensory and histological comparative investigation of frozen and salted-half dried fish
Szerző: Goma Mahfooz, et al.
Megjelent: (1974) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops [abstract] /
Szerző: Hasani Endrit, et al.
Megjelent: (2022) -
A kereskedelemből származó fagyasztott és felengedett húsminták mikrobiológiai vizsgálata Egyiptomban
Szerző: El-Bahrawy Shawky, et al.
Megjelent: (1975) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok az egyiptomi Asszuán-i tóból származó halak tárolása alkalmával
Szerző: Goma Mahfooz, et al.
Megjelent: (1974)