Determination of iron and tin in canned meat
Módszert dolgoztak ki vas és ón meghatározására húskonzervekben. A módszer lehetővé teszi mindkét fém meghatározását ugyanabban a mintábankénsavval és tömény salétromsavval végzett feltárás után, a vasat kolorimetriásan fa, a’-dipiridillel), az ónt polarográfiásan határozzák meg. Egyszerűsége és pon...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Uchman Waldemar Wojciechowski Jacek Pikul Jan |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1975
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
21 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80629 |
Hasonló tételek
-
Adaptation of an enzymatic method for the determination of ethanol in meat products
Szerző: Pyrcz Jan
Megjelent: (1975) -
Observation on the measurement of the reduction and oxidation potential of processed meat products
Szerző: Uchmann Waldemar, et al.
Megjelent: (1974) -
Veggie burgers, vegan meats? the ruling of the European Parliament paved the way for meat substitutes with meat denominations /
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2020) -
Use of unconventional plant raw material in poultry meat recipe
Szerző: Lukin Aleksandr, et al.
Megjelent: (2021) -
Terminology of plant-based meat alternatives a survey among Hungarian food science, food technology and nutrition experts /
Szerző: Bánáti Diána, et al.
Megjelent: (2022)