Determination of iron and tin in canned meat

Módszert dolgoztak ki vas és ón meghatározására húskonzervekben. A módszer lehetővé teszi mindkét fém meghatározását ugyanabban a mintábankénsavval és tömény salétromsavval végzett feltárás után, a vasat kolorimetriásan fa, a’-dipiridillel), az ónt polarográfiásan határozzák meg. Egyszerűsége és pon...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Uchman Waldemar
Wojciechowski Jacek
Pikul Jan
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1975
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 21 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80629

Hasonló tételek